Maaarket.hr - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Maaarket.hr - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Modni dodaci

Veljača - mjesec zaljubljenih

Znate, 14. veljača. Ovo je dan koji zovemo Valentinovo. Za zaljubljene je ovo poseban praznik koji u njihova srca unosi još više topline i ljubavi. Ujedno se otvara nova prilika i izazov kako se potruditi pri odabiru poklona za voljenu osobu. Kako bismo Vam u tome pomogli pripremili smo niz vrhunskih proizvoda koji će očarati bolju polovicu.

Nešto posebno…

Poklonite dragoj osobi RoseStory poklon paket i otkrijte svoju ljubav prema njoj uz tajanstvenu poruku. Vjerujte da ćete je potpuno raznježiti i očarati.

Više od poklona

Možda biste njoj ili njemu poklonili nešto što će uljepšati dan i zagrijati srce? Drvo života FamilyTree prekrasan je svjetleći ukras simbolične vrijednosti. To je više od običnog poklona koji će primatelja podsjetiti na Vašu naklonost.

Neka Vam uspomene budu vječne

Nema ništa ljepše od zajedničkih iskustava koja stvaraju zajednička sjećanja. Ostaje zauvjek. Uz HandyPrint mini prijenosni pisač sada ćete ih moći ovjekovječiti na papiru.

Za sve vas koji se volite razmaziti

Svi volimo da se ramazimo i to s pravom. Posebno je privlačna žena koja se dobro osjeća u svojoj koži. Poklonite joj sonični uređaj za temeljito čišćenje lica FaceCleanse. Poruka koju ćete pokloniti svojoj dami je da brinete o njoj i njenoj dobrobiti.

Jači spol također voli maženje, pa obradujte voljenu osobu električnim trimerom brade PreciseCut. Vaš jedinstveni odabir dara će ga impresionirati.

Sa satom odista ne možete pogriješiti

Očarajte je s prekrasnim ručnim satom CharmDame. Uz to dobija 4 elegantne narukvice - savršen modni dodatak za svaku priliku. Svoje oduševljenje sigurno neće moći sakriti.

Drage dame, iznenadite svog odabranika pravim muškim satom WinnerStyle. Osjećat će se kao pravi pobjednik jer je osvojio vaše srce. Uvek će misliti na vas dok ga nosi.

Što je s novogodišnjim zavjetima?

Možda pak možete zajedno krenuti putem ispunjenja novogodišnjih zavjeta. Od velike pomoći će Vam biti UniqueStyle pametni sportski sat s kojim ćete zajedno pratiti sportske rezultate i razvijati bolje životne navike. Znate, sve je ljepše u dvoje!

Istaknuti proizvodi