Maaarket.hr - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Maaarket.hr - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Zabavna elektronika

6 neophodnih dodataka za vaš mobitel

Mobitel je postao važan dio naše svakodnevice. Njime izražavamo tehnološku svijest, kao i svoj modni stil i osobnost. Zbog toga preporučujemo 6 neophodnih dodataka za vaš mobitel.

1: Izrazite svoju osobnost

Mobitel uvijek imate sa sobom. Kad ga izvadite iz džepa, svi ga mogu vidjeti. Zbog toga je sjajan medij za izražavanje vaše osobnosti i osjećaja za modu. Ne ograničavajte se samo na futrolu za telefon! Svoj mobitel možete u potpunosti promijeniti jednostavnim dodatcima. Odaberite motiv posebnih naljepnica koji vas najbolje opisuje. Možete ih priljepiti na futrolu ili mobitel. Za sve vas koji volite da stvarate ili želite vrhunski izgled svog mobitela, predlažemo upotrijebu svestrane karbonske folije. Kad foliju izlažete toplini, lagano će se smanjiti i promijeniti oblik. Na taj ćete način postići čvrsto prianjanje folije čak i na zaobljenim dijelovima mobitela.

2: Uživanje u glazbi bez žica

Bežične slušalice su neophodan dodatak mobitelu. Omogućuju privatnost dok slušaju glazbu ili smiješni video zapis. Bežične slušalice omogućuju veću slobodu kretanja jer u hodu nema žica koje bi se mogle zamrsiti ili zapetljati. Mladi će se usredotočiti uglavnom na one koji imaju kvalitetan zvuk važan za slušanje glazbe ili gledanje filma na školskom putovanju.

Oni koji ni na sekundu ne puste mobitel, uz slušalice će poželjeti i prijenosnu bateriju. Neke slušalice imaju u priročnoj stanici za punjenje također funkciju Power Bank. Tako vas neće biti strah, da ćete ostat s praznom baterijom negdje na putu, jer ćete moći pored slušalica napuniti također bateriju mobitela.  
 
Svi, koji mnogo telefonirate, bit ćete oduševljeni slušalicama, koje su namenjene bezručnom telefoniranju. Komunicirat ćete jednostavnije, u isto vrijeme imat ćete slobodne obje ruke. Jedna slušalica je dovoljna za bezbrižno komuniciranje, jer dopušta, da se također usredotočite na okolinu. To je osobito važno za sigurnu vožnju. 

3: Pobrinite se za svoju ličnost

Na mobitelu imamo sačuvane raznovrsne uspomene kao što su fotografije opuštenih blagdanskih trenutaka i djece, pa također I osjetljivije podatke. Zato je briga za sigurnost i privatnost telefona od iznimne važnosti. Pored protivpožarnega zida, koji će zaštititi softverski dio telefona, također odaberite mehaničku zaštitu. Ovo pokriva prednju kameru kad vam nije potrebna. Poklopac omogućuje, za brzo i jednostavno otkrivanje fotoaparata kada vam zatreba. 

4: Upotrijebite držač za telefon

Ne tražite dalje kutak u koji ćete odložiti mobitel tijekom vožnje. Držači za telefon u automobilu pružaju cjelovit prikaz zaslona tijekom vožnje. Neki držači automobila imaju i ugrađenu opciju punjenja. 

Ako volite biciklizam, odaberite silikonske držače. Jednostavno pričvrstite na upravljač. Dizajnirani su da apsorbiraju vibracije kotača čak i na makadamskim cestama. Čak i dok vozite bicikl, mobitel ćete uvijek imati na vidiku.

5: Povežite telefon s televizorom

Sljedeći dodatak posebno će razveseliti sve, koji nemaju pametni TV. Mali uređaj - adapter omogućuje, da zaslon telefona prikažete na televizoru. Gledajte zabavne videozapise s prijateljima na mreži ili postavite brzo i udobno kućno kino. Nema žica ili kompliciranih veza. Bežični HDMI adapter također vam omogućuje upotrijebu većeg zaslona tijekom igranja mobilnih igara.

#6: Pobrinite se za svoje kablove

I još za kraj. Svi znamo koliko je dobro imati dodatni kabel za punjenje. Nedavno su se na tržištu pojavili revolucionarni magnetski kabeli koji su posebno pogodni za upotrijebu u kućanstvima s raznim mobitelima. Obično dolaze sa sve tri najčešće priključke za punjenje: micro USB, USB C i 8-pin. Magnetske priključke pričvrstite na kabel pomoću magneta. Promjena priključka je jednostavna. Mladi će biti posebno oduševljeni LED kablovi, koji s putujućim svjetlom u kablu označava punjenje. 

Kad se ne koriste, kablove jednostavno zavežite kabelskom vezicom ili ih spojite kopčama. To vam omogućuje posebno uređen izgled stola ili ormarića.

Kabeli koji su vam posebno prirasli k srcu mogu se obnoviti pomoću kompleta za popravak kabela. Ako je kabel samo istrošen, lako ćete ga popraviti bez električnog znanja.